Top 5 legjobban kereső kriptovaluta
2020. augusztus 29. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta

35. hét

top_gainer_35.png

Minden héten más-más kriptovaluta befektetés jelenti a legjobb befektetést. Ezeket eltalálásához nagy piacismeret és némi szerencse is kell. Az látszik, hogy egyik sem egyezik a múlt heti top kereső kriptovalutákkal. 

Nézzük a 35. héten melyek voltak a legtöbb profitot termelő digitális valuták. 

Az összeállításhoz a Coinpaprika kripto analizációval foglalkozó weboldalt hívtuk segítségül.

 

1. 148% -os emelkedés: Storj - STORJ

A STORJ Ethereum hálózaton fut. Elosztott, titkosított hálózat amelyhez csak a felhasználó fér hozzá.

2. 109% -os emelkedés: Kusama - KSM

Saját blokklánc hálózattal rendelkezik. A Kusama a Polkadot `unokatestvére`. Gavin Wood a Polkadot alapítója és az Ethereum társalapítója hozta létre. Egy olyan élő platform amely innovátoroknak való.

3. 100% -os emelkedés: Polkadot - DOT

Saját blokkláncon futó kriptovaluta. Ethereum alapítója, mérnöke tervezte és hozta létre. Skálázhatóság és az innováció platformja a biztonság érdekében. A hálózat frissítéseit a láncon belül koordinálják és önállóan hajtják végre biztosítva, hogy a Polkadot fejlődése tükrözze a közösség értékeit és elkerülje a stagnálást.

4. 58% -os emelkedés: Aragon - ANT

Az Aragon hálózat azért jött létre, hogy az átláthatóságot és a független kormányzatot szolgálja. Szabadságot kíván adni a felhasználóknak az életük terén.

5. 52% -os emelkedés: NEM - XEM

A NEM egy kriptovaluta és blokklánc platform az intelligens digitális eszközök számára. A NEM fő eleme a fontosság bizonyossága (POI, Proof of Importance). Új konszenzus algoritmus és intelligens eszközrendszer jellemzi.

 

Láthatjuk, hogy nincs átfedés a múlt heti és az e heti legjobban kereső kriptovaluták között. Általában ezek újonnan piacra lépő tokenek. Talán a Polkadot az Ethereum alapítóinak új blokklánc kísérlete az amire a jövőben is figyelnünk kell.

Az adatok cikkünk írásakor relevánsak. Mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel fektesse a pénzét ismeretlen digitális eszközökbe.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4816181188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kiskutyauto 2020.08.30. 20:42:28

szuper, csak éppen beleugrani őrültség egy ilyenbe, mert ma azt látod 150% fel, holnap meg lehet azt, hogy kinullázott...
süti beállítások módosítása