Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 48. héten
2020. november 30. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 48. héten

top_gainer_48_he_t.png

Az elmúlt héten a főbb kriptovaluták bikafutása megtorpant. A BTC értéke 3 ezer dollárral csökkent, de a 16.000 dolláros támasz megtartotta az árat. Az altcoinok sem úszták meg a kisebb-nagyobb árcsökkenést. A hét vége felé úgy néz ki, újra emelkedtek az értékek. Ez a korrekció várható volt.

Az ETH 2,3%-ot, a BTC 1%-ot, BCH 4,5%-ot, az LTC 10%-ot csökkent. Mindennek ellenére, a főbb kriptovaluták közül kettő is a top 5-ben szerepel. 

Hétvégére a medvepiac ismét átfordult és a pullback után emelkedést tapasztalhatunk. Aki jó helyen shortolt, számított az árcsökkenésre, sokat keresett a héten. 

 

1. 79,23%-os emelkedés: Stellar - XLM

Egy azonnal fizetési rendszer, szinte nulla utalási díj mellett. Emellett intelligens szerződéses platformot kínál, digitális eszközök létrehozásához. 

2. 32,51%-os emelkedés: Ripple - XRP

Az XRP az egyik leggyorsabb és legjobban méretezhető digitális eszköz, amely valós idejű, globális fizetéseket tesz lehetővé a világ bármely pontján. 

3. 32,25%-os emelkedés: NEM - NEM

A NEM az intelligens digitális eszközök kriptovaluta és blokklánc platformja. Annak biztosítására törekszik, hogy a NEM ökoszisztéma hozzájáruljon a blokklánc következő evolúciójához. Összeköti az egyéneket, a vállalkozásokat és a fejlesztőket. 

4. 26,79%-os emelkedés: Kusama - KSM

A Kusama a Polkadot korai, nem auditált és finomított kiadása. Egy kísérleti jellegű közösségi és kutatás fejlesztési hálózat. 

5. 23,6%-os emelkedés: Dash - DASH

A DASH egy digitális pénz, amely azonnali fizetéseket kínál. Lehetőség van az érmék privát küldésére. Lehet vele kávét venni, csekket vagy telefonszámlát fizetni. Bárhová, bárki számára rendkívül olcsó fizetési lehetőséget tesz lehetővé. 

 

 Az összeállításhoz a Coinpaprika kriptoelemző weboldalt használtuk. 

 

A cikk írásakor ezek voltak a 48. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptavalutával akár még pénzt is lehet termelni. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a veszteségekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9216307542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Visceroid 2020.12.02. 15:30:40

Na, akkor kezdem én: lufi, Ponzi, piramisjáték, nincs mögötte valós érték!
süti beállítások módosítása