Top 5 legjobban kereső kriptovaluták az 50. héten
2020. december 16. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluták az 50. héten

top_gainer_50_he_t.png

A főbb kriptovaluták a héten nem mutattak túlzott mozgást egyik irányban sem. Ezen a héten nagyjából 1-3%-ot tudtak emelkedni, közülük egyedül a Monero tudott 10%-os emelkedés fölé jutni. 

A Bitcoin ára visszanyerte a 19000 dolláros árértéket és továbbra is ezen az árszinten mozog, ami lehetővé teszi az altcoinok lassú emelkedését.

Top 5 legjobban teljesítő kriptovaluta

1. 45,52%-os emelkedés: Elrond - EGED

Jól skálázható, gyors és biztonságos blokklánc platform az elosztott alkalmazások, vállalati felhasználási esetek és az új internetgazdaság számára. 

2. 32,92%-os emelkedés: Hex - HEX

A Hex egy ERC-20 token, ami Ethereum láncra épült. Arra tervezték, hogy kihasználja a feltörekvő DeFi ökoszisztémát az Ethereum láncon. A Hex az Ethereum hálózatot használja a tranzakciókhoz, a tokenek küldésére fogadására, míg a konszenzuskódot és a tétmechanizmust a Hex intelligens szerződés tartalmazza. 

3. 28,94%-os emelkedés:  Elrond -old token- ERD

A binance blokklánc alapú token. Jól skálázható, gyors és biztonságos blokklánc platform, elosztott, decentralizált alkalmazások, a vállalati felhasználás és az internetgazdaság számára. Új gazdasági modellt és nyelvet kínál, amelyet kifejezetten az információs kor számára terveztek. 

4. 21,52%-os emelkedés: BlockStack - STX

A Blockstack egy új decentralizált internet platform, ahol a felhasználók birtokolhatják a saját adataikat és helyben tolják azokat. A kezdéshez csak egy böngésző portál szükséges. A Stack 2.0 blokklánc, egy új digitális ökoszisztéma alapja lehet. A Blockstack alkalmazások közé üzleti és közösségi alkalmazások is tartoznak. 

5. 20,68%-os emelkedés: DeFi Chain - DFI

A DefiChain a Bitcoint hozza a decentralizált finanszírozás középpontjába. Mindenki számára elérhető, gyors, intelligens és átlátható pénzügyi szolgáltatások blokklánca. Magas tranzakciós teljesítményt ígér. 

 

Az összeállításhoz a Coinpaprika kripto elemző weboldalt használtuk.

 


 

A cikk írásakor ezek voltak a 49. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptavalutával akár még pénzt is lehet termelni. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a veszteségekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4216345380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása