Top 5 legjobban kereső kriptovaluta
2020. augusztus 21. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta

34. hét

 ke_pernyo_foto_2020-08-21_7_32_32.png

Gondolnánk, hogy a legjobb kriptavaluták a legismertebbek közül kerülnek ki. Ez koránt sincs így. Nehéz előre megjósolni melyek azok a digitális pénzek amikbe ha befektetünk akkor rövid időn belül megsokszorozza a pénzünk.

 

Nézzük a 34. hét legjobban kereső kriptovalutáit. Aki ezekbe fektetett a héten azok fialtatták a befektetésüket a legjobban.

Az összeállításhoz a coinpaprika.com kripto analizációval foglalkozó weboldalt hívtuk segítségül.

1. 329% -os emelkedés: OmiseGo - OMG

Az OMG hálózat egy skálázási megoldás a pénzügyi szektornak az Ethereum láncon. Lehetővé teszi a transzparens P2P tranzakciókat valós időben. A hálózat megkönnyíti az önálló pénzügyi szolgáltatásokat földrajzi területeken különböző eszközosztályokon és alkalmazásokon keresztül.

 

2. 79% -os emelkedés: Felxacoin - FXC

A flexa hálózat instant fizetési szolgáltatást nyújt a top fizetési szolgáltatókon keresztül. Biztonságos tranzakciókat kínál a forrástól az elszámolásig. Nem tartalmaz érzékeny ügyfélszámla információkat a hálózaton keresztül, minden egyes tranzakció egyedi hitelesítési kóddal kezdődik és ér véget amelyet nem lehet visszafejteni vagy megfordítani.

 

3. 69% -os emelkedés: 0x - ZRX

Nyílt engedély nélküli protokoll az ERC20 tokenek kereskedéshez az Ethereum blokkláncon.

 

4. 62% -os emelkedés: Qtum - QTUM

A módosított Bitcoin Core infrastruktúrát az Ethereum virtuális gép (EVM) összeegyeztethető verziójával ötvözve egyesíti a Bitcoin folyamatos blokkláncának megbízhatóságát az intelligens szerződések által kínált végtelen lehetőségekkel.

 

5. 52% -os emelkedés: Ren - REN

Egy olyan darkpool amely lehetővé teszi az egyes blokkláncok közötti tranzakciókat.

 

Cikkünk írásakor ezek voltak az aktuális legjobban kereső kriptovaluták. Ne feledjük pozíciójuk azonban gyorsan változhat. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6516171858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása