Top 5 legjobban kereső kriptovaluták a 47. héten
2020. november 23. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluták a 47. héten

top_gainer_47_he_t.png

A kriptovaluta értékek már a harmadik hete folyamatos emelkedést mutatnak. 

A főbb kriptovaluták, Bitcoin, Binance coin, Monero értékei 5-10% közötti emelkedést mutattak. Az Ethereum, Maker, Bitcoin Cash, Bitcoin SV, ZCash, Litecoin pedig 10-30% közötti értékkel emelkedtek. 

Elemzők még tartják magukat, hogy a bikafutás folytatódik. 

A héten a következők voltak a top 5 legjobban kereső kriptovaluták.

1. 58,42%-os emelkedés: Horizen - ZEN

A Horizen skálázható platformja lehetővé teszi a vállalkozások és fejlesztők számára, hogy gyorsan és megfizethető módon hozzák létre a saját, nyilvános vagy magán blokkláncukat az iparág egyik legnagyobb csomópont-hálózatán. A Horizen Sidechain SDK-ja biztosítja az összes szükséges elemet, a teljesen testre szabható blokklánc egyszerű és gyors telepítéséhez. 

2. 90,21%-os emelkedés: Ripple - XRP

Az XRP az egyik leggyorsabb és legjobban méretezhető digitális eszköz, amely valós idejű, globális fizetéseket tesz lehetővé.

3. 61,83%-os emelkedés: Waves - Waves

Egy nyílt blokklánc protokoll és fejlesztő eszközkészlet, a Web 3.0 alkalmazásokhoz és decentralizált megoldásokhoz. A rendszer célja az informatikai hálózatok, rendszerek biztonságának, megbízhatóságának és sebességének növelése. Lehetősége van bárkinek az alkalmazások elkészítéséhez. 

4. 44,32-os emelkedés: Cardano - ADA

Az Ada egy elosztott számítástechnikai platform tokneje, amely intelligens szerződéseket, decentralizált alkalmazásokat, oldalláncokat, több féltől származó számításokat és métaadatokat futtat. A platformot szakértői vélemények alapján fejlesztették ki, hogy elég biztonságos legyen milliárdok adatainak védelméhez.

5. 42,78%-os emelkedés: Numeraire - NMR

Token a gépi intelligencia koordinálásához. Tőzsdei előrejelző platform. 

 

Az összeállításhoz a Coinpaprika kriptoelemző weboldalt használtuk. 

 

A cikk írásakor ezek voltak a 47. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptavalutával akár még pénzt is lehet termelni. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a veszteségekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr4716297122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása