Top 5 legjobban kereső kriptovaluta
2020. szeptember 12. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta

37. hét

top_gainer_37_he_t.png

Nem volt jó hetük a főbb kriptovalutáknak. Több árfolyama is beesett 20-30%-kal. De a héten is volt olyan amelyik jól teljesített. Sőt múlthétről olyan is van amely +100%-os emelkedéssel zárt.

Az összeállításhoz a Coinpaprika kriptoanalizccióval foglalkozó weboldalt hívtuk segítségül.

1. 98%-os emelkedés: Yearn.finance - YFI

Ethereum blokkláncon alapuló kriptovaluta és a Coinpaprika működteti. Egy kriptopénztárca amely lehetővé teszi egyes kriptovaluták egymásközti váltását.

2. 71%-os emelkedés: DFI.Money - YFII

Ethereum blokkláncon alapuló kriptovaluta. A YFI unokatestvére. Kriptopénztárca amely lehetővé teszi egyes kriptovaluták egymásközti cseréjét.

3. 55%-os emelkedés: IOST - IOST

Az IOS (internet of service) szilárd infrastruktúrát kínál az online szolgáltatók számára. Megalapoznak egy magas TPS blokklánc infrastruktúrát amely megfelel a decentralizált gazdaság biztonsági és skálázhatósági igényeinek.

4. 54%-os emelkedés: Blockstack - STX

A Blockstack egy új decentralizált internetet biztosít amihez csak egy böngésző kell. A felhasználók maguk birtokolják az adataikat és az alkalmazások helyben futnak.

5. 53%-os emelkedés: Loopring - LRC

A Loopring nem csak egy protokoll, hanem decentralizált, automatizált végrehajtási rendszer is amely kereskedést folytat a kripto tőzsdéken amely megvéd a kockázatoktól és csökkenti a kereskedés költségeit is. A kriptovaluták likviditásának egyesítésével építi a jövő pénzügyi rendszerét.

Láthatjuk, hogy a YFI kriptovaluta múlthét óta 100%-os emelkedést hajtott végre. Aki ebbe fektette a pénzét múlthéten a most duplán szállhat ki belőle. Meglátjuk jövőtétre is kitart e ez az emelkedés.

Cikkünk írásakor ezek voltak a hét legtöbbet kereső kriptovalutái. Mindenki nagy körültekintéssel fektesse a pénzét bármilyen ismeretlen valutába. Látható, hogy lehet velük keresni, de nehéz eltalálni mikor kell kiszállni belőle.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8316199056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása