Bitcoin könyv az Amazon eladási toplistáján
2020. december 11. írta: DigiTech World

Bitcoin könyv az Amazon eladási toplistáján

 

Bitcoin könyv - Tech-Világ

Egy új könyv, a Bitcoin könyv bekerült az Amazon makrogazdasági bestseller listájának első 3 helyezettjébe.

Úgy tűnik, hogy manapság a Bitcoin igen népszerű. Bár az ára egy kicsit stagnál, de az elmúlt hónapokban elég nagyot emelkedett. A könyv megjelenése is azt bizonyítja, hogy a digitális pénzeszközök, mint a Bitcoin felkeltik az emberek érdeklődését. 

A Bitcoin könyv

2020 december 2-án jelent meg: Bitcoin könyv: Hard Money You Can`t F*ck With címmel.

Bitcoin könyv - Tech-Világ
Forrás: Cointelegraph

A könyv szerzője Jason A. Williams, a Bitcoin evangélistája, vállalkozó és a Morgan Creek Digital Assets kripto központú befektetőcég társalapítója. 

Többek közt olyan kérdésekre ad választ, hogy miért lesz a Bitcoin a következő globális tartalékvaluta. 

Williams könyve egy jó alap lehet a Bitcoinról azok számára, akiknek még nincs vagy nem volt kitettségük ezen az eszközosztályon. 

A Hard Money You Can`t F*ck With könyv, egyszerű, jól olvasható kifejezésekkel taglalja a Bitcoin jellemzőit. Feltérképezi, hogyan válik ez a digitális pénz majd a valaha volt legjobb pénzformává.

Nyilatkozott róla az Amazon. 

A könyvet 3 fő szakaszra bontják, hogy miért számít most a Bitcoin, a Bitcoin rövid története, hogyan válhat a Bitcoin a következő globális tartalékvalutává. 

Egyre népszerűbbek a kriptovaluták

A kriptovaluták iránt az elmúlt hónapokban megnőtt a kiskereskedelmi érdeklődés. Ez látszik a Google keresési listáján is. 

btc_google_lsit.png

A Google keresési statisztikája és Bitcoin könyv teljesítménye egyértelmű érdeklődésnek tudható be a digitális valuták terén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr10016328776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása