Top 5 legjobban kereső kriptovaluta
2020. szeptember 21. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta

38. hét

top_gainer_38_het.png

Nagyjából stagnáltak az elmúlt héten a kriptovaluták. +/-10%-os eltérést tapasztalhatunk a fő kriptovaluta árfolyamoknál. De nézzük, hogyan teljesítettek a legtöbbet emelkedő kriptovaluták. Most nem találunk közte a fő kriptovaluták közül. 

Az összeállításhoz a Coinpaprika elemző cég weboldalát vettük segítségül.

1. 56% -os emelkedés: ABBC Coin - ABBC

Az ABBC blokklánc technológiára épülő pénzügyi rendszer. Biztonságossá teszi az internetes vásárlást. Saját kriptopénztárcával rendelkezik ahol az adataink biztonságban lehetnek.

2. 62% -os emelkedés: HEX - HEX

A HEX egy ERC20 token amelyet Richard Heart tervezett és indított el az Ethereum hálózaton. A HEX a hagyományos pénzügyi piacokon használt pénzügyi termék blokklánc megfelelőjét helyettesíti a betéti jegyeket. 

3. 56% -os emelkedés: Celsius - CEL

A Celsius a kriptogeneráció számára nyújt hitelfelvételi konstrukciókat amit akár a barátainknak, ismerőseinknek is küldhetünk. 

4. 36% -os emelkedés DigiByte - DGB

A DGB egy nyilvánosan, gyorsan növekvő és nagymértékben decentralizált blokklánc kriptovaluta.  A DigiByte elpusztíthatatlan, nem hamisítható vagy feltörhető digitális eszköz amely értéktárgyak pl. pénz, információ, vagyon, digitális adatok védelmére szolgál. 

5. 32% -os emelkedés: Quant - QNT

Az első blokklánc operációs rendszer amely összeköti a világ hálózatait és megkönnyíti a többláncú alkalmazások fejlesztését. 

 

Cikkünk írásakor ezek voltak a 38. hét top 5 legjobban kereső kriptovalutái. Ne feledjük, hogy mindenki nagy körültekintéssel fektesse a pénzét ismeretlen kriptovalutákba. Ha jól fektetünk be és megfelelő időben szállunk ki, nagy haszonra tehetünk szert. Ehhez alapos piacismeret és kereskedői tudás szükséges.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3516208404

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása