Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 45. héten
2020. november 09. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 45. héten

top_gainer_45_he_t_1.png

Vegyes hetet zártak a kriptovaluta árfolyamok a héten. Az amerikai elnökválasztás a kripto piacot hektikusan befolyásolta. Többségében elmondhatni, hogy a főbb kriptovaluták erősödtek. A bitcoin nagyjából ezer dollárral ér többet mint az előző héten.

A több 5 legjobban kereső kriptovaluták között most nincs olyan coin ami stabilan a piacon lenne. Mind új, piacra lépő kriptovaluták.

Az összeállításhoz a Coinpaprika kriptoelemző cég weboldalát használtuk.

1.74,6%-os emelkedés: HedgeTrade - HEDG

A HedgeTrade egy olyan platform, ahol a világ legjobb kereskedői osztják meg a tudásukat. Emeli a kerekedési előrejelzések minőségét azáltal, hogy az előrejelzőket felelőségre vonja a változhatatlan blokklánc rekordok és az egyedülálló intelligens szerződéskötési modell révén. A rendszer úgy van megalkotva, hogy átláthatóságot és bizalmat biztosítson.

2. 74,41%-os emelkedés: Aave - AAVE

Ethereum hálózatra épített protokoll. Az AAVE coinokat játékokban való fizetésre lehet használni.

3. 70,02%-os emelkedés: Aave - LEND

Az Aave protokoll Lend coinja egy nyílt forráskódú protokoll amely lehetővé teszi a pénzpiacok létrehozását. A felhasználók kamatot szerezhetnek a betétek után.

4. 55,18%-os emelkedés: Synthetix Network - SNX

A Synthetix Network Token egy decentralizált fizetési hálózat. Fő cél a kockázatmentesség és a stabilitás. A hálózat azokat jutalmazza akik stabilitást hoznak kereskedésükkel.

5. 49,48%-os emelkedés: THORChain - RUNE

A fejlesztők reagálnak a hálózatra, tesztelt és ellenőrzött kódot szállítva. A csomópontok névtelenek, nem koordinálnak és nem jeleznek. A csomópontok ezen a hálózaton másodosztályúak amik a hálózatot szolgálják. A rendszer likviditása és biztonsága szorosan összekapcsolódik.

 

A cikk írásakor ezek voltak a 45. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptavalutával akár még pénzt is lehet termelni. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a veszteségekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7016279756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása