Top 5 legjobban kereső kriptovaluták a 49 héten
2020. december 07. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluták a 49 héten

top_gainer_49_he_t.png

A főbb kriptovaluták az előző héthez képest: BTC +5,4%, ETH +4,27%, XRP +0,96%, LTC 3,6%, BNB -3,18%, BSV +5,75%, XLM -11,41%.

Megtorpant a bull trend a héten, az árfolyamok csak oldalra lépegettek nagyjából 5%-os tartományban. A Bitcoin ára 18.500 és 19.300 közé konszolidálódott. Nem volt újabb All Time High. A 20.000 dolláros áttörés nem érkezett el.

Azonban az idei héten is voltak olyan coinok, melyek jól teljesítettek, ugyan 100%-os emelkedés fölé egyik sem ment. Az eheti listán is van egy olyan coin ami a múlt hetekben jól teljesített, érdemes rá odafigyelni, ez a NEM coin. 

Top 5 kriptovaluta

1. 75,57%-os emelkedés: Elrond«OLD TOKEN» - ERD

Binance blokklánc alapú token. Jól skálázható, gyors és biztonságos blokklánc platform, elosztott decentralizált alkalmazások, vállalati felhasználás, új internetgazdaság számára. Új gazdasági modellt és nyelvet kínál, amelyet kifejezetten az információs kor számára terveztek.

2. 61,13%-os emelkedés: MaidSafeCoin - MAID

Blokklánc alapú adattárolási megoldást kínál. A hálózat megosztottan tárolja az adatokat annak érdekében, hogy biztonságos legyen. Címkékkel látja el az adatokat, amelyek alapján elő lehet hívni a különböző szerverekről. 

3. 54,99%-os emelkedés: Elrond«OLD TOKEN» - EGLD

Saját blokklánccal rendelkező kriptovaluta. A régi EGLD kriptovaluta új, saját blokkláncra helyezve. Új gazdasági modellt és nyelvet kínál, amelyet kifejezetten az információs kor számára terveztek.

4. 33,45%-os emelkedés: NEM - XEM

A NEM az intelligens digitális eszközök kriptovaluta és blokklánc platformja. Annak biztosítására törekszik, hogy a NEM ökoszisztémája hozzájáruljon a blokklánc következő evolúciójához. Ez a platform összeköti az egyéneket, a vállalkozásokat és a fejlesztőket.

5. 31,72%-os emelkedés: LUNA - LUNA

Saját blokklánccal rendelkező kriptovaluta. Azonnali elszámolást, alacsony díjakat és zökkenőmentes határokon átnyúló fizetést biztosít. 

Az összeállításhoz a Coinpaprika kripto elemző weboldalt használtuk.


A cikk írásakor ezek voltak a 49. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptavalutával akár még pénzt is lehet termelni. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a veszteségekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr9116321114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása