Top 5 legjobban kereső kriptovaluta
2020. október 04. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta

40. hét

top_gainer_40_het.png

A legjobban kereső kriptovaluták között a CEL coin már harmadik hete a top 5 heti listán van és az OMG coin pedig augusztusban is toplistán volt. Ezek mindenképp jó befektetésnek tűnnek.

A toplista összeállításához a Coinpaprika kriptoanalízissel foglalkozó weboldalt hívtuk segítségül. 

1. 57%-os emelkedés: ThoreCoin - THR

Standard ERC20 token amit lehet adni-venni. Ez egy olyan különleges coin ami egy portfolióról szól és kereskedéshez csak a THR coin árát kell figyelni. A portfolióban a legismertebb kriptovaluták tartoznak. 

2. 45%-os emelkedés: Celsius - CEL

A CEL a kriptagoneráció számára nyújt hitelfelvételi lehetőséget amit akár a barátainknak vagy ismerőseinknek is adhatunk.

3. 25%-os emelkedés: Ampleforth - AMPL

Az AMPL egy olyan digitális pénznem, amely napi szinten igazítja a kínálatot a piaci viszonyok alapján. Egy monetáris politika újítás a technológia és a gazdaság metszéspontján. 

4. 21%-os emelkedés: Zilliqa - ZIL

A Zilliqa hálózatot másodpercenként több ezer tranzakcióra tervezték. A platform biztonságos adatközpontú decentralizált alkalmazások lehetővé tételére készült, amelynek célja a gépi tanulás és a pénzügyi algoritmusok méretezési követelményeinek teljesítése.

5. 19%-os emelkedés: OmiseGo - OMG

Az OMG hálózat skálázási megoldás a pénzügyi szektornak az Ethereum láncon. Lehetővé teszi a transzparens P2P tranzakciókat valós időben. A hálózat megkönnyíti az önálló pénzügyi szolgáltatásokat különböző eszközosztályokon és alkalmazásokon keresztül.

 

A cikk írásakor ezek voltak a 40. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. Mivel csak pár óra van hátra a hétből, a lista túl sokat nem fog változni. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. A szerző felelősséget nem vállal semmilyen veszteségért. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr6816227162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása