Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 42. héten
2020. október 20. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 42. héten

top_gainer_42_he_t.png

A főbb kriptovaluták megint emelkedéssel zártak a 42. héten. A top 5 legjobban kereső kriptovaluták között a héten is van egy népszerű coin amely sokak portfoliójában megtalálható. Továbbá egy olyan is, amely a 38. héten a top 5 coin legnagyobb elemkesést mutatta.

 

A kimutatáshoz a Coinpaprika kripto elemző cég weboldalát hívtuk segítségül.

1. 53,81%-os emelkedés: ABBC Coin - ABBC

Az ABBC blokklánc technológiára épülő pénzügyi rendszer. Biztonságossá teszi az internetes vásárlást. Saját kriptopénztárcával rendelkezik ahol adatainkat nagyfokú biztonsági rendszerrel őrzik.

2. 36,21%-os emelkedés: Filecoin - FIL

A Filecoin hálózat elképesztő méretgazdaságosságot ér el azzal, hogy világszerte bárki számára lehetővé teszi, hogy tárhelyszolgáltatóként részt vegyen részt vegyen. Emellett árura vagy segédeszközre hasonlít azzal, hogy leválasztja a merevlemez szabad helyét a további szolgáltatásokról. A világpiacon a raktározás árát a kereslet és kínálat fogja befolyásolni.

3. 13,81%-os emelkedés Waves - Waves

A Waves egy nyílt blokklánc protokoll és fejlesztő eszközkészlet a Web 3.0 alkalmazásokhoz és decentralizált megoldásokhoz, amelynek célja az informatikai rendszerek biztonságának, megbízhatóságának és sebességének növelése. Lehetővé teszi az alkalmazások elkészítését elősegítve a blokklánc tömeges elfogadását.

4. 12,74%-os emelkedés: Reserve Rights - RSR

A Reserve Rights rendszer célja a kockázat diverzifikáció és decentralizált irányítás révén történő csökkentése. A Reserve egy alkalmazás a digitális dollár vásárlásához, tárolásához és elköltéséhez.

5. 9,15%-os emelkedés: Stellar - XLM

A Stellar egy olyan nyílt platform pénzügyi termékek építésére, amelyek mindenütt összekapcsolják az embereket. A blokklánc szinte azonnali fizetéseket tesz lehetővé, szinte nulla hálózati díj mellett és intelligens szerződéses platformot kínál a digitális eszközgazdaság megteremtéséhez.

 

A cikk írásakor ezek voltak a 42. hét top 5 legjobban kereső kriptovalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptavalutával akár még pénzt is lehet termelni. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a veszteségekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr8716247956

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása