Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 46. héten
2020. november 16. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 46. héten

top_gainer_kripto_46_he_t.png

A kriptovaluták bika futásba kezdtek. A koronavírus járvány hatására és a pozitív befektetői kedvnek köszönhetően emelkednek a piaci kapitalizációk, emelkednek az árak. 

A főbb kriptovaluták, köztük a Bitcoin is 5-10% közötti emelkedést produkált és elemzők szerint még nincs vége. 

Nézzük mik lettek a múlthét legjobban kereső kriptovalutái. Több olyan coinnal is találkozunk, amely már korábbi hetekben is listavezető volt. 

1. 48,86%-os emelkedés: Vitae - VITAE

Azzal a céllal fejlesztették, amellyel sok kriptovalutát, hogy megváltoztassa és jobbá tegye a világot. Újkori szociális jutalomhálózatot biztosít. A célja a jólét biztosítása, POS hitelesítési rendszerrel. A Vitae mindenki számára elérhető. Figyelemmel kíséri a napjaink közösségi média hálózatait. Ezen a platformon nem csak izgalmas tartalmak és funkciók érhetőek el hanem jutalmak is a tevékenységekért. 

Már a 44. héten is a top 5 listán szerepelt. 

2. 48,66% emelkedés: THORChain - RUNE

Villámgyors likviditási protokoll. Az egyesített tőke irányítja a hálózatot. A csomópontok visszafelé kompatibilis szoftver futtatását választják. Binance tőzsdén futó platform, amin keresztül digitális értékeket lehet küldeni. 

3. 43,69%-os emelkedés: Waves - WAVES

Egy nyílt blokklánc protokoll és fejlesztő eszközkészlet a Web 3.0 alkalmazásokhoz és decentralizált megoldásokhoz. A rendszer célja az informatikai hálózatok, rendszerek biztonságának, megbízhatóságának és sebességének növelése. Lehetősége van bárkinek az alkalmazások elkészítéséhez. 

A coin a 42. héten is a top 5 listán szerepelt. 

4. 41,38%-os emelkedés: Uniswap - UNI

Az Uniswap egy decentralizált protokoll az automatizált likviditás biztosításhoz az Ethereum blokkláncon. Egy protokoll az ERC-20 tokenek cseréjére. Felhatalmazza a fejlesztőket és a kereskedőket arra, hogy részt vegyenek egy mindenki számára nyitott és hozzáférhető pénzügyi piacon. 

5. 34,05%-os emelkedés: Blockstack - STX

A Blockstack egy új decentralizált internet platform, ahol a felhasználók birtokolhatják az adataikat és helyben tárolják azokat. A kezdéshez csak a böngésző portál szükséges. A Stack 2.0 blokklánc egy új digitális ökoszisztéma alapja lehet. A Blockstack alkalmazások közé üzleti és közösségi alkalmazások is tartoznak. 

 

A cikk írásakor ezek voltak a 46. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptavalutával akár még pénzt is lehet termelni. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a veszteségekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr3916287664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása