Top 5 legjobban kereső kriptovaluta
2020. szeptember 27. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta

39. hét

top_gainer_39_het.png

A héten sem tétlenkedtek a kriptovaluták értékei. Utóbbi hetekben szolidabban emelkedtek, de most is volt kiugróan nagy teljesítményű. Olyan is van ami előző hetekben is jól teljesített. 

Egy kripto a bevezetése óta több mint 500%-kal emelkedett egy másik pedig a múltheti listán is megtalálható. 

Az összeállítás készítéséhez a Coinpaprika kripto elemző oldalt vettük alapul.

1. 670% -os emelkedés: Jewel - JWL

A JWL az Ethereum blokkláncon alapuló token. Egy kamatozó alap, magas éves kamattal. Változó napi kamatokat tesz lehetővé amelyek 24 óránként változnak. Összekapcsolja a gyémántkereskedőket akik diverzifikálni akarják részesedéseiket. A platform könnyen érthető befektetési lehetőségeket kínál így bizalommal lehet eladni vagy venni gyémántokat. 

2. 39% -os emelkedés: The Midas Touch Gold - TMTG

A TMTG a virtuális értékek és a valóság metszéspontja. A valódi arany kibővítése Ethereum blokkláncon. Konvergálja a blokklánc technológiát és a reálgazdaságot, hogy megbízható és értékkel bíró kriptovalutákat fejlesszen ki. 

3. 32% -os emelkedés:  Theta - Theta

A Theta egy új következő generációs decentralizált videó-átviteli platform amelyet a felhasználók és egy új innovatív blokklánc működtet. A fejlesztést a YouTube társalapítója Steve Chen is segíti. 

4. 30% -os emelkedés: Celsius - CEL 

A CEL a kriptogeneráció számára nyújt hitelfelvételi lehetőségeket amit akár a barátainknak vagy ismerőseinknek is adhatunk.

5. 27% -os emelkedés: CyberVein - CVT

A CyberVein hálózat lesz az első elosztott főkönyvi rendszer, amely lehetővé teszi a komplex adatkészletek decentralizált kezelését magában a blokkláncban, anélkül, hogy központosított tárhely szolgáltatókra lenne szükség. A hálózaton az információk könnyen kereshetők, összekapcsolhatók és struktúra tudatossá alakíthatók.

 

Hetek óta a standard növekedés 20-40% között van ami egyébként nem elhanyagolható, egy-egy kiugró növekedéssel találkozunk.

A cikk írásakor ezek voltak a 39. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. Ne feledje senki, hogy mindenki nagy körültekintéssel fektesse a pénzét ismeretlen kriptavalutákba. A nagy piacismeret elengedhetetlen. 

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7416217816

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása