Kétéves csúcson a Bitcoin címek
2020. október 08. írta: DigiTech World

Kétéves csúcson a Bitcoin címek

btc_h.png

Az adatok azt mutatják, hogy 22.000 új Bitcoin címet hoztak létre miután a kínai hatóságok célzott kampányt indítottak a kriptovaluták mellett.

Cole Graner egy kripto elemző, egy október 5-ei tweetsorozatban emelte ki a növekedést. A Glassnode on-chain monitoring erőforrás adatainak felhasználásával Garner megjegyezte, hogy egy nap alatt mintegy 22.000 új BTC cím jelent meg. A normál szint napi 5.000 és 10.000 között van. 

Az új Bitcoin címek a múlt héten abszolút nem szerepeltek a listán. - összegezte.btc_ath.png

Garner, Willy Woo statisztikus közelmúltbeli felismerésére is épített, miszerint a Glassnode adataiból az is kiderül, hogy a BTC-be érkező új résztvevők aktivitásának megugrása még nem tükröződik az árban. 

Az új címek fontos mennyiségi mutatók amelyet az árnak le kell követni. A mennyiség megelőzi az árat -jegyezte meg Garner. 

A kínai média dicsérte a kriptovaluták teljesítményt. 

Az új címek eredete egyébként nem határozható meg pontosan. Onnan lehet sejteni, hogy a kínai hatóság szeptember végén széleskörűen beszámolt a médiában arról, hogy 2020-ban a kriptovaluták jól teljesítettek. 

Ritka az ilyen kampány a kínai médiában.

Kína egyébként hagyományosan ellenséges környezetnek tekinti a kriptovalutákat. A bányászati tevékenység nyílt folytatása ellenére is érvényben van a 2017-től kezdődő tilalom, a tranzakciókat tőzsdén kívüli vagy OTC kereskedelemre korlátozzák.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr2716231510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása