Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 44. héten
2020. november 03. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 44. héten

top_gainer_45_he_t.png

Ezen a héten is összegyűjtöttük a legjobban kereső kriptovalutákat.

Vegyes hetet zártak a kriptovaluták. A fő coinok értéke általában korrigált a múlt heti emelkedéshez képest. Egy új került bevezetésre, aminek az értéke egyből sokszorozódott. Egy kriptovaluta pedig megint előre tör amelyik a 39. héten is 62%-ot emelkedett.

Az összeállításhoz a Coinpaprika kripto elemző weboldalt használjuk.

1. 38839%-os emelkedés: Universe - Uni

Újonnan bevezetett coin. Ezért ez az értéknövekedés. Az érmét online játékokhoz tervezték. Proof of Stake (PoS) algoritmus a kriptovalutákban alkalmazott védelmi módszer. A rendszer azon alapul, hogy bizonyítani kell bizonyos összegű pénzeszközök számlán való tárolását.

2. 87,84%-os emelkedés: HEX - HEX

A HEX egy ERC20 token amelyet Richard Heart a tervezett és indított el. A HEX a hagyományos pénzügyi piacokon használt pénzügyi termék blokklánc megfelelőjét helyettesíti a betéti jegyet.

3. 51,51%-os emelkedés: Vitae - Vitae

A fejlesztők azzal a céllal hívták életre a projektet, hogy megváltoztassa a világot és visszahozza a pénzügyi szabadságot. Újkori szociális jutalomhálózat amely lehetőséget ad a pénzügyi szabadságra. A Vitae létrehozott egy közösségi média platformot amely más mint a többi. A cenzúra nélküli tartalom visszakereshető és megváltozhatatlan.

4. 25,9%-os emelkedés: Nexo - NEXO

A Nexo rendszer meg akarja építeni a világ első azonnali kripto folyószámlahitelét. A Credissimo működteti amely Európában egy vezető FinTech csoport. Több mint 10 éve szolgál ki több millió embert.

5. 10,06%-os emelkedés: Oceans Protocol - OCEAN

Eszköz a Web3 adatgazdasághoz. Ethereum blokkláncon épült projekt. Lehetővé teszi az adatpénztárcákat, az adatcserét és az adatszövetkezeteket a kriptotárcák, cserék közvetlen felhasználását. Megkönnyíti az adatszolgáltatások közzétételét.

 

A cikk írásakor ezek voltak a 44. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptavalutával akár még pénzt is lehet termelni. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget a veszteségekért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1716270420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása