Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 41. héten.
2020. október 12. írta: DigiTech World

Top 5 legjobban kereső kriptovaluta a 41. héten.

top_gainer_41_he_t.png

Ahogy már rendszeressé vált most is összegyűjtöttük a top 5 legjobban kereső kriptovalutát a héten. Általánosságban nézve a kriptovaluták jól zártak, a fő coinok értéke 10-30%-os emelkedést mutatott. A top 5-ben ezúttal megjelenik az egyik fő kriptovaluta a Monero is. Ez a coin sokunk portfoliójában megtalálható.

Az összeállításhoz a Coinpaprika kripto elemző weboldalt használtuk.

1. 211%-os emelkedés: Seele - SEELE

Ethereum blokkláncon alapuló token. Létrehozták a neutrális konszenzus algoritmust. Nagyszabású környezetben a konszenzus problémáját aszinkron kéréssé alakítja át, az adatok feldolgozását és válogatását. A projekt a tudáseszköz forgalmat és az adateszköz kereskedési platformot kiszolgáló pénzügyi infrastruktúra kiépítését szolgálja.

2. 176%-os emelkedés: CryptalDash - CRD

A CryptalDash tőzsde lehetővé teszi a piacokon átnyúló nézeteket és végrehajtást. Lehet tőzsdéken belül vagy tőzsdék között is kereskedni. A CryptalDash tőzsdén való kereskedés lehetővé teszi, hogy mindig a legjobb árat kapjuk meg.

3. 46%-os emelkedés: Ren - REN

A RenVM decentralizált virtuális gép, virtuális számítógépek biztonságos hálózata amely biztosítja az interoperábilitást a decentralizált alkalmazások számára, lehetővé téve a láncok közötti kölcsönzést, cseréket, fedezeteket és más egyebeket.

4. 26%-os emelkedés: Uma - UMA

Az UMA egy decentralizált pénzügyi szerződési platform, amelyet az egyetemes piacra jutás tesz lehetővé. Az UMA célja az engedély nélküli, nyilvános blokkláncok, például az Ethereum által lehetővé tett pénzügyi újítások meghonosítása.

5. 8%-os emelkedés: Monero - XMR

A Monero egy készpénz az összekapcsolt világban. Gyors, privát és biztonságos. Biztonságosan lehet fizetni vele tudva, hogy mások nem láthatják az egyenleget és nem követhetik a pénz mozgását. A Monero a magánélet, biztonság a könnyű használat és a hatékonyság céljával fejlődik.

 

A cikk írásakor ezek voltak a 41. hét top 5 legjobban kereső kriptavalutái. A cikk nem befektetési tanácsadás, mindenki nagy körültekintéssel és alapos piacismerettel vágjon bele a kriptovaluta kereskedésbe. Az írás csak rámutat arra, hogy egy-egy jól kiválasztott kriptovalutával akár még pénzt is termelhetünk. A szerző nem vállal semmilyen felelősséget semmilyen veszteségért.

A bejegyzés trackback címe:

https://kripto-vilag.blog.hu/api/trackback/id/tr7616236828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása